گاهی به آسمان نگاه کن(ارس سرزمین زیبائی‌ها)

علوم کتابداری ، مدیریت دانش،دانستنیها، ایران شناسی،‌جهانگردی، آموزش، تاریخ و جغرافیای جهان، سینما، ادبیات جهان، هنر، صنعت، هوا و فضا و ....

طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ایی
نویسنده : منصور داودی - ساعت ۱۱:۱٠ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٤ امرداد ۱۳٩٠
 

...


طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ایی 

 

 

 

 مواد لازم:

بادمجان قلمی: 5 عدد
پیاز داغ عسلی
نعنا داغ و سیر داغ
کشک غلیظ
مایه گوشت چرخ کرده با رب گوجه فرنگی

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان ها رو پوست می گیریم. ورقه ورقه می کنیم که نه زیاد نازک باشه و نه ضخیم بعد حدود یک ساعتی می زاریم تو آب نمک بمونه، پیاز داغ و گوشت چرخ شده رو مثل مایه ماکارونی آماده می کنیم، سیر داغ، پیاز داغ، نعنا داغ و کشک رو هم آماده می کنیم، بادمجان ها رو سرخ می کنیم، وقتی که بادمجان ها سرخ شدند دو تا از اونا رو بر می داریم و مثل + (بعلاوه)می گذاریم رو همدیگه ...

وسط بادمجان ها (جایی که دو تا بادمجان رو هم قرار گرفتن) از مایه ماکارونی که درست کردین بریزید (اگه دوست داشتید گردو هم بزارید) و مثل بقچه می بندیم. برای اطمینان می تونید از خلال دندان استفاده کنید که وقتی که می پزه باز نشه من خودم از خلال دندون فقط دفعه اول استفاده کردم. بعدش دستتون می اد که چکار کنید ...
وقتی که بادمجان رو بقچه کردین برگردونید تو ظرفی که می خواهید اونا رو بپزونید وقتی همه رو چیدین توی قابلمه یه کم کشک و آب (به اندازه ایی که فقط بادمجان ها بپزه) بریزید و بزارید کاملا آبش تموم شه بزارید یه کم بمونه مثل دلمه تا وقتی می خواهید سرو کنید از هم باز نشه من روی هر کدوم از لقمه ها یه خط سیر داغ، یه خط گوشت و یه خط نعنا ریختم برای تزیین کنارش هم از موادی که داشتم به ترتیب کنار بادمجانها ریختم و با چوب کبریت چند تا خط کشیدم و اون جوری شد که شما می بینید ...