گاهی به آسمان نگاه کن(ارس سرزمین زیبائی‌ها)

علوم کتابداری ، مدیریت دانش،دانستنیها، ایران شناسی،‌جهانگردی، آموزش، تاریخ و جغرافیای جهان، سینما، ادبیات جهان، هنر، صنعت، هوا و فضا و ....

طرز تهیه خورش کاری با مرغ
نویسنده : منصور داودی - ساعت ۱٠:٤۱ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٤ امرداد ۱۳٩٠
 

...


طرز تهیه خورش کاری با مرغ

 

 

مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر :

سینه مرغ: یک عدد کامل
پیاز: 2 عدد متوسط
خامه: 50 گرم
آرد: 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان دلخواه
ادویه کاری: 2 قاشق مربا خوری
کره: 50 گرم
روغن: 2 قاشق غذا خوری
سیب زمین: 2 عدد متوسط
قارچ (در صورت تمایل): 200 گرم
آبلیمو: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا مرغها را تکه تکه کرده به اندازه های مساوی تقسیم کنید و آنها را با یک عددپیاز و زرد چوبه بگذارید نیم پز شوند (با 2 لیوان آب). سپس پیاز بعدی را نگینی کرده با کره و روغن سرخ کرده فقط تا حدی که پیاز نرم شود آرد را در کره و پیاز ریخته تا کمی سرخ شود بعد کاری و فلفل را به آن اضافه کرده با 5/1 لیوان آب کاملا مخلوط میکنیم من اینجا قارچ هم تفت دادم و کمی آبلیمو ریختم توش و به کاری و پیاز اضافه کردم و بعد پیاز داخل مرغ را خارج کرده این مواد را به مرغ مان که نیم پز شده اضافه میکنیم. سیب زمینی ها را هم خورد کرده به اندازه 4 سانتی و مکعبی و داخل مرغ میکنیم و اجازه میدهیم غذا جا بیفتد. بعد گاز را خاموش میکنیم اجازه میدهیم یه کم از گرمای آن کم شود بعد خامه را اضافه میکنیم. این غذا را حتما باید با برنج سرو شود.