گاهی به آسمان نگاه کن(ارس سرزمین زیبائی‌ها)

علوم کتابداری ، مدیریت دانش،دانستنیها، ایران شناسی،‌جهانگردی، آموزش، تاریخ و جغرافیای جهان، سینما، ادبیات جهان، هنر، صنعت، هوا و فضا و ....

طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی
نویسنده : منصور داودی - ساعت ۱٠:۳٢ ‎ق.ظ روز دوشنبه ٢٤ امرداد ۱۳٩٠
 

...


طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی

 

 

 

مواد لازم :

راسته شیشلیکی: چهار عدد
آرد سفید: دو پیمانه
تخم‌مرغ: دو عدد
آرد سوخاری: یک پیمانه
پنیر پارمزان: یک پیمانه
پنیر موتزارلا: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
نمک، فلفل و زعفران: به میزان دلخواه


طرز تهیه:

گوشت‌ها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال می‌خوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیر پارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و آنها را کنار می‌گذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها‌ را در آرد سفید می‌غلتانیم سپس آنها را در تخم‌مرغ زده شده ریخته و مخلوط می کنیم، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده می‌گذاریم، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه می‌پزیم. آن‌گاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغ‌شده به مدت ده دقیقه قرار می‌دهیم و در پایان آنها را درون بشقاب گذاشته و سرو می‌کنیم